LEŽIŠČE DORMEO IMEMORY SILVER 180X200CM

Hipoalergeno 3-consko ležišče je visoko 18 cm. Obračljivo jedro s čvrsto in mehkejšo stranjo nudi 4 različne možnosti trdote ležišča: od mehke do čvrste. Ležišče je popolna izbira za vse spalne položaje in oblike telesa. Prevleka iz spominske pene je pralna. Redna cena je 649,99 €. Akcijska cena je 487,49 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Ker cone optimalno podpirajo telo, je hrbtenica med spanjem sproščena in neobremenjena. Med spanjem tako ne čutite nobenega pritiska, tiščanja, neudobja, ščemenja, ampak samo mehko, udobno razvajanje, ki objame vaše telo kot oblak.
Odprta celična struktura jedra in prevleka Climalite, tkanina z izjemno sposobnostjo sušenja in odvajanja vlage od vašega telesa, poskrbita, da spite v suhem in higieničnem spalnem okolju.
Prevleka ležišča je opremljena je z zadrgo, zato jo lahko preprosto snamete ter operete v pralnem stroju na 60°C in si s tem zagotovite popolno higieno ležišča.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja