BATERIJSKI SESALNIK DYSON V8 ABSOLUTE +

Dyson pokončni sesalnik V8 Absolute prinaša odlično delovanje. Ima veliko praktičnih nastavkov in omogoča enostavno odstranitev ročne enote. Omogoča sesanje brez žice, enostaven za uporabo, učinkovito filtriranje. Redna cena je 475,00 €. Akcijska cena je 409,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Glavne značilnosti sesalnika Dyson V8 Absolute
-Brez žice
-Enostaven za uporabo
-Najučinkovitejše sesanje
-Način Max
-Učinkovita filtracija celotne naprave
-Praktična pritrditev na steno

Digitalni motor in velika moč sesanja
Osrčje brezžičnega sesalnika Dyson V8 je digitalni motor Dyson V8, ki omogoča močno sesanje na preprogah in trdih tleh. Ta inovativni motor uporablja digitalno pulzno tehnologijo in neodim magnete, s čimer ustvarja večjo sesalno moč kot katerikoli drugi brezžični sesalnik. Njegove majhne dimenzije zagotavljajo, da je sesalnik zelo kompakten in lahek, a hkrati izjemno močan.

Vsestranski Dyson Big Ball Multifloor 2
Dyson V8 Absolute izstopa s svojo edinstveno 2-stopenjsko radialno ciklonsko tehnologijo. Zmogljive centrifugalne sile ločijo prah in umazanijo iz vsesanega zraka v posodo za odpadke. V kombinaciji z digitalnim motorjem Dyson V8 ta patentirana tehnologija pomeni popolne rezultate in močno sesanje. Ta sesalnik lovi alergene in v prostor spusti čistejši zrak.

Nastavki z neposrednim pogonom
Dyson V8 Absolute ima vrtljivo krtačo za talne ščetke z direktnim pogonom, ki je še posebej primerna za globoko umazano umazanijo. Močne najlonske ščetine delujejo na preprogah in ostalih vlaknih ter učinkovito odpravljajo prah in alergene. Ta sesalnik je preprosto nepogrešljiv spremljevalec doma za brezkompromisno popolno čiščenje

Način MAX
Za najzahtevnejša opravila in najtežjo umazanijo ima Dyson V8 Absolute edinstveni Max način, ki ponuja do 7 minut povečane moči sesanja in učinkovito odstrani morebitne ostanke umazanije in prahu. Sesalnik napaja Li-Ion baterija z nikelj-kobaltno-aluminijastimi elektrodami, ki zagotavljajo do 40 minut sesanja z izredno močjo

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

Vrsta sesalnika Pokončni
Funkcija 2 v 1 Da
Shranjevanje prahu Posoda za prah
Čas brezžičnega delovanja Do 40 minut sesanja (do 25 minut z motorizirano krtačo)
Vrsta baterije Nikelj-kobalt
Napetost baterije 21.6 V
Čas polnjenja 5 h
Barva siva

Razpoložljivi serviserji

Način plačila in pogoji poslovanja