POKONČNI BATERIJSKI SESALEC PHILIPS FC6408/01

Phillips FC6408/01 je odličen in praktičen brezžični sesalnik, ki vam bo v izredno pomoč pri gospodinjskih opravilih. Z njim lahko čistite, kjerkoli hočete in na vseh vrstah tal. Funkcija 3v1 omogoča sesanje, umivanje in uporabo le kot ročni sesalnik. Ob polni napolnjenosti deluje kar 60 min, kar vam prepušča več kot dovolj časa za čiščenje. Redna cena je 299,99 €. Akcijska cena je 234,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Nov brezžični sesalnik PowerPro Aqua (25,2 V) je zmogljiv pomočnik, saj vam omogoča kar tri načine čiščenja vsakdanje nečistoče.

To so: sesalnik brez vrečke za čiščenje vseh vrst tal ročni sesalnik za površine kot so kavči, stoli in koti, ter sistem za čiščenje mokre umazanije.

Sesa in čisti hkrati.
Vedno pri roki za hitro čiščenje vsakdanjih nečistoč. Tehnologija 3-slojnega filtra zajame mikrodelce Pralni 3-slojni filter lahko zajame več kot 90 % alergenov, kot so cvetni prah, dlake hišnih ljubljenčkov in prah, za res čist zrak.

Brez vrečke: enostavno in higiensko praznjenje komore za prah z eno potezo

Pri novem sesalniku brez vrečke PowerPro Aqua posodo s prahom izpraznite brez dotikanja prahu. Z brezžičnim aparatom lahko čistite, kjerkoli hočete in na vseh vrstah tal.

Okretnost in nizka teža omogočata enostavno uporabo Sesalnik PowerPro Aqua je izjemno okreten in lahek, kar zagotavlja enostavno uporabo. Sistem za mokro čiščenje lahko v trenutku pritrdite/odstranite

Na obeh straneh sistema za čiščenje so magneti, zato ga lahko enostavno pritrdite ali odstranite z nastavka.

Novi sistem za pomivanje z optimalno vlago za trda tla Tehnologija PowerCyclone za visoko učinkovitost sesanja Tehnologija PowerCyclone omogoča visoko učinkovitost sesanja v enem koraku. Zrak hitro vstopi v PowerCyclone, kjer se pospešeno giba skozi ukrivljene kanale, kjer se učinkovito loči prah od zraka.

25,2 V litij-ionska baterija omogoča do 1 uro čiščenja. 

Nastavek TriActive Turbo zagotavlja učinkovito sesanje trdih tal in preprog. Motorizirana krtača in optimiran pretok zraka z eno potezo zajameta ves prah in vlakna. 

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Baterija li-ion, 25,5V
Čas polnjenja 5 ur
Čas delovanja 60 min
Velikost očiščene površine na zbiralnik 50 m2
Glasnost 83 dB
Zmogljivost zbiralnika za čisto vodo 0,2 L
Zmogljivost za prah 0,6 L
Teža 4,7 L
Oprema Krtača 2 v 1, omrežni napajalnik, ozki nastavek, 2 blazinici iz mikrovlaken in nastavek TriActive Turbo

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja