TRENER INVERZIJSKI MAXXMEE

Trening še nikoli ni bil tako enostaven!
Fitness naprava za krepitev mišic hrbta, trebuha, trupa in nog. Preprost napreden trening sedenja in ležanja - za vsako starost, za vsako stopnjo telesne pripravljenosti. Redna cena je 229,00 €. Akcijska cena je 169,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Trening hrbta še nikoli ni bil tako enostaven!
Fitness naprava za krepitev mišic hrbta, trebuha, trupa in nog.
Preprost napreden trening sedenja in ležanja - za vsako starost, za vsako stopnjo telesne pripravljenosti
Prosto nastavljiv kot za posamezne nastavitve vadbe
Lahko ga zložite in pospravite, da prihranite prostor
Nosilnost do 120 kg
MAXXMEE inverzijski trener Deluxe - vadbena naprava za hrbet, trebuh, trup in noge - rdeče / črna
PODROBNOSTI
Trener za hrbet MAXXMEE se hitro nastavi in ​​je enostaven za uporabo. Nastavite prosto nastavljivi kot, sedite in se "pustite obesiti": nagib raztegne hrbtenico.
A to še ni vse: Praktična naprava je primerna tudi za številne vaje za krepitev hrbtnih, trebušnih in nožnih mišic. Inverzijski trening pomaga okrepiti celotno jedro - močno mišično jedro pa podpira celo telo. Vadba je izvedljiva za vse, ne glede na starost in osebno pripravljenost.
Po vadbi lahko trener hitro zložite in pospravite, da prihranite prostor - pripravljen za naslednjo uporabo!

Podrobnosti:
Mere: pribl. 100,3 x 76 x 113 cm
Največja obremenitev: 120 kg
Teža: 12,3 kg
Obseg dobave: 1x trening ležalnik za hrbet, 2x kratka elastična vrvica, 2x dolga elastična vrvica, 2x naslon za roko, Pritrdilni vijak, 1x zaporni vijak, 1x varnostni zatič
Opombe: Ta naprava je zasnovana za treniranje mišic hrbta, trebuha, trupa in nog ter za raztezanje hrbtenice. Namenjena je za uporabo v sedečem položaju. Naprava ni zasnovana za medicinske ali terapevtske namene. Naprave ne sme uporabljati več ljudi hkrati. Obremenitev max. 120 kg.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja