MASAŽNI SEDEŽ SHIATSU

MC 825 Shiatsu masažni sedež z dodatno funkcijo akupresure in masaže vrata Wellnes, dodatno udobje doma s shiatsu masažo z zmogljivimi gnetilnimi motornimi enotami. Sprostitev po napornem dnevu takoj doma, brez poti do masažnih salonov. Redna cena je 295,00 €. Akcijska cena je 159,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

MC 825 Shiatsu masažni sedež z dodatno funkcijo akupresure in masaže vrata Wellnes, dodatno udobje doma s shiatsu masažo z zmogljivimi gnetilnimi motornimi enotami. Sprostitev po napornem dnevu takoj doma, brez poti do masažnih salonov…. Vrhunske masažne glave učinkovito kopirajo ročno masažo z gnetenjem in rotiranjem. Masaža telesa v predelu celega hrbta, križa in vratu. Dodatna akupresurna masaža v predelu pasu in stegen. Na izbiro so 3 masažne cone za intenzivno shiatsu masažo: kompletni hrbet, zg.del hrbta ali sp.del hrbta – križ. In 4. masažna cona za vrat, ki je po višini nastavljiva. Na izbiro 3 stopnje intenzivnosti akupresurne masaže. Na izbiro vklop rdeče lučke in funkcije gretja. Avtomatski izklop po 15 min. Snemljiva in pralna prevleka za vzglavje. Praktični daljinski upravljalnik. Material enostaven za čičenje. Enostavno pritrjevanje masažnega sedeža na stol s trakovi z ježkom

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja