IGRALNI VOLAN THRUSTMASTER T300 RS GT EDITION PC/PS4/PS3

Realističen igralni dodatek - volan Thrustmaster T3000 RS GT Edition za PC, PS4 in PS3 je novo oblikovan GT-volanski obroč s setom pedalov. Gre za dirkalni volan Gran Turismo T300 RS GT z uradno licenco, snemljiv v GT-slogu. Redna cena je 399,99 €. Akcijska cena je 379,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi In kartice Diners Club Tuš. 

Podjetji Thrustmaster in GT sta ustvarili realističen in mogočen vozniški pripomoček, volan T300 RS GT z na novo oblikovanima GT-volanskim obročem in setom pedalov. Gre za snemljiv realističen gumiran volan premera 28 cm, ki nudi izvrsten oprijem. Ima 13 akcijskih gumbov in digitalni križec. Uradni PlayStationovi gumbi PS, SHARE in OPTIONS omogočajo dostop do družbenih omrežij, pomikanje po menijih ter menjavanje med meniji in igro.

Še boljši realizem igranja volan doseže s setom pedalom T3PA GT Edition, ki vsebuje troje pedal s povsem kovinsko notranjostjo: stopalki za plin in sklopka z nastavljivo višino in medsebojno razdaljo, stopalka za zavoro daje progresiven upor in ima priloženo gumijasto modifikacijo.

Igralni dodatek se ponaša s čisto pravim, povsem tihim, zelo vzdržljivim servomotorjem brez trenja, ki skrbi za neverjetno gladek in stalen povratni odziv, ki je realističen in brez zamika.

Tehnologija H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate omogoča še večjo natančnost servomotorja. Gre za brezstično magnetno tipalo s 16-bitno ločljivostjo, kar pomeni 65.536 vrednosti na volanski osi.

Volan je združljiv s PS4, PS3 in PC. Deluje z igrami PS5.

ZdružljivostPS4, PS3 in PC
Največji kot zasuka1080°
Premer volana28 cm
Dimenzija320 x 450 x 350 mm
Teža10155 g
Največji kot vrtenja (°)1080
Število pedal3 kosi

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja