VISOKOTLAČNI ČISTILEC KÄRCHER K5 Power Contr Car&Home

Naprava vas bo prepričala z razpršilno pištolo G 145 Q Power Control in s šobo za trdovratno umazanijo. Vključno s kompletom Home Kit s čistilom za površine T 5 in litrom čistila za kamen 3 v 1. Drugi deli opreme obsegajo sistem za detergent Plug’n’Clean za hitro in čisto menjavo detergenta, visokokakovosten aluminijasti teleskopski ročaj za udoben transport in prostorsko varčno shranjevanje, sistem Quick Connect za preprosto in hitro priključitev ter odklapljanje visokotlačne cevi in naprave ter razpršilne pištole, dodatno pa še položaj za odlaganje za preprost dostop do pribora. Redna cena je 449,99 €. Akcijska cena je 396,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Za še boljši nadzor nad različnimi področji čiščenja in predmeti je uporabniku na voljo pomoč z nasveti in s triki v sklopu svetovalca v aplikaciji Kärcher Home & Garden. Svetovalec za uporabo v aplikaciji navede optimalen tlak za izbrano čiščenje. Tlak je mogoče ročno prilagajati z vrtenjem razpršilnega nastavka Vario Power. Aplikacija ponuja tudi druge uporabne funkcije, kot so navodila za sestavljanje, vzdrževanje in nego ter servisni portal Kärcher.

Naprava vas bo prepričala z razpršilno pištolo G 145 Q Power Control in s šobo za trdovratno umazanijo. Vključno s kompletom Home Kit s čistilom za površine T 5 in litrom čistila za kamen 3 v 1. Drugi deli opreme obsegajo sistem za detergent Plug’n’Clean za hitro in čisto menjavo detergenta, visokokakovosten aluminijasti teleskopski ročaj za udoben transport in prostorsko varčno shranjevanje, sistem Quick Connect za preprosto in hitro priključitev ter odklapljanje visokotlačne cevi in naprave ter razpršilne pištole, dodatno pa še položaj za odlaganje za preprost dostop do pribora.

Oprema:

G 160 Q Power Control visokotlačna pištola
Vario in power šoba
Plug 'n' Clean za namestitev čistila
10 m visokotlačne cevi
Priročno odlagalno mesto za pribor
Nova talna šoba -T 5
Čistilo za kamnite površine in fasade 3-in-1, 1l
Šampon za pranje avtomobila 3-v-1, 1
Vrtljiva krtača za pranje avtomobilov
FJ 6 šoba za peno

TEHNIČNE LASTNOSTI

 

Tlak (bar/MPa):  20 - 145 / 2 - 14,5
Količina pretoka 500
Površinska zmogljivost 40
Dovodna temperatura 40
Priključna moč 2,1
Priključni kabel 5
Teža brez dodatkov 12,95
Mere (D × Š × V) 402 x 306 x 588

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja