SET VRTNEGA POHIŠTVA ALABAMA

Garnitura vrtnega pohištva ALABAMA v privlačnem slogu ratana izzove morski slog. Sestavljen je iz mize, dveh stolov in enega kavča. Enostavna namestitev, posebno vzdrževanje ni potrebno. Set je izdelan iz trpežnega materiala, z barvami, ki ne bledijo. Celoten komplet se upira vremenskim razmeram in vremenskim spremembam. V paketu prejmete še 4 blazine. Redna cena je 299,99 €. Akcijska cena je 229,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Vrtni komplet je idealna rešitev za vsako teraso, saj ponuja atraktivni moderni dizajn, kvaliteten material Ratan in enostavna postavitev. Garnitura je namenjena za zunanjo uporabo, zato barve ne bledijo, vzdrževanje ni potrebno. V kompletu so vključene 4 udobne in mehke blazine. Celotna konstrukcija, napere in blazine so odporne na vremenske vplice, vodo in UV-sevanje.

 

Priporočila za uporabo:

Garniture pozimi ne puščajte na prostem.
Set očistite z blagim detergentom in vodo na mehki krpi.
Primerno za zunanjo in notranjo uporabo
Primerno za uporabo poleti, pozimi izdelek shranjujte na suhem mestu s temperaturo nad ničlo.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

Dimenzije izdelka (cm):

stol (x 2): 65 x 67 x 77
sedežna garnitura: 129 x 67 x 77
miza: 59 x 59 x 43


Dimenzije paketa (cm): 124 x 80 x 59
Neto teža (kg): 29,80

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Vračila in reklamacije

FAQ

Kontakt

Pogoji poslovanja

Način plačila