KURIŠČE BUSCHBECK VRTNO S

Vrtno kurišče ima atraktivno obliko, ovalno obliko, ki bo pritegnila pozornost. Kurišče ima debelo konstrukcijo, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zato boste lahko na veliko uživali ob peki koruze in kostanja, ali pa se samo greli ob tabornem ognju. Redna cena je 109,99 €. Akcijska cena je 87,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Vsakdanjemu druženju dodajte toplino.

Vrtno kurišče bo poskrbelo za preživljanje lepih trenutkov ob odprtem ognju kar na vašem dvorišču ali vrtu, povsem enostavno in varno.

Prepustite ognju in žerjavici, da vas začarata v hladnih večerih in zapeljeta z omamnim vonjem po dimu ter kostanju, koruzi in drugih dobrotah, ki jih lahko pripravite nad živahnimi plameni.

Vrtno kurišče Buschbeck: atraktivna oblika in dolga življenjska doba
Atraktivno litoželezno vrtno kurišče Buschbeck ima ovalno obliko, ki bo pritegnila pozornost.

Vrtno kurišče je narejeno iz kakovostnega železa, njegova debela pa konstrukcija zagotavlja dolgo življenjsko dobo, zato boste lahko na veliko uživali ob peki koruze in kostanja, ali pa se samo greli ob tabornem ognju.

Nemška kakovost vrtnega kurišča Buschbeck
Vrtno kurišče je izdelek nemškega proizvajalca Buschbeck, znanega po izdelovanju kaminov, kurišč in drugih pripomočkov, ki poskrbijo za brezskrbne ognjene plamene.

 

Premer kurišča: 60 cm

 

TEHNIČNE PODROBNOSTI:

Kategorijaodprto kurišče
Materiallitoželezno jeklo
Teža8.2 kg
Dimenzije
60 x 60 x 30(v) cm

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja