SUŠILNIK LAS BABYLISS D773DE

Sušilnik za lase BaByliss 2100W Hydro Fusion je zasnovan tako, da zagotavlja hitro sušenje in vrhunske gladke rezultate s sijočim sijajem. Zaradi oddajanja mešanice plazemskih negativnih in pozitivnih ionov, ki pomagajo ustvariti neustavljivo mehke in sijoče lase. Redna cena je 89,99 €. Akcijska cena je 54,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Sušilnik za lase BaByliss 2100W Hydro Fusion je zasnovan tako, da zagotavlja hitro sušenje in vrhunske gladke rezultate s sijočim sijajem. Zaradi oddajanja mešanice plazemskih negativnih in pozitivnih ionov, ki pomagajo ustvariti neustavljivo mehke in sijoče lase. Vključuje tudi posebej zasnovan razpršilnik plazemskega pretoka, ki suši in oblikuje razkošno mehke in sijoče naravne kodre ter ozek salonski koncentriran nastavek, ki zagotavlja racionaliziran pretok zraka za gladek zaključek.

LASTNOSTI:
- moč 2100W
- super HTDC motor
- napredna plazemska ionska tehnologija
- kompakten
- 3 temperaturne / 2 hitrostni nastavitvi
- gumb za mrzel zrak
- odstranljiv zadnji filter
- ozek koncentriran nastavek
- razpršilnik za definiranje kodrov
- 2,5 m upogljivega električnega kabla
- 3-letna garancija

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja