TRAKTOR BRUDER Z NAKLADALKO IN BALAMI

Prepričajte se, da Bruderjeva "mala" vozila izgledajo enako kot "veliki originali". Gre za kakovostne in natančne pomanjšave pravih strojev znanih znamk. Imajo veliko funkcij, na izbiro pa je tudi veliko dodatkov. Redna cena je 74,99 €. Akcijska cena je 59,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Prepričajte se, da Bruderjeva "mala" vozila izgledajo enako kot "veliki originali". Gre za kakovostne in natančne pomanjšave pravih strojev znanih znamk. Imajo veliko funkcij, na izbiro pa je tudi veliko dodatkov.
Kompakten in izjemno okreten traktor bo navdušil še tako zahtevnega uporabnika. Priročen nakladač in prikolica s priloženimi balami pa bosta igro naredila še zabavnejšo.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja