ROBOT ZMAJ CLEMENTONI

Komplet za ustvarjanje fantastičnega 40cm dolgega robotskega zmaja. Robot ima več kot 12 igralnih načinov se na enostaven in zabaven način približa robotiki in mehaniki, kar v otroku vzbudi zanimanje in radovednost. Robot se lahko premika v vse smeri, proizvaja svetlobne in zvočne efekte in je povezljiv z uradno Clementoni aplikacijo, ki omogoča še veliko različnih načinov igre. Deluje na baterije 4x 1,5 V AA/LR6 (niso priložene). Redna cena je 49,90 €. Akcijska cena je 39,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Komplet za ustvarjanje fantastičnega 40cm dolgega robotskega zmaja. Robot ima več kot 12 igralnih načinov se na enostaven in zabaven način približa robotiki in mehaniki, kar v otroku vzbudi zanimanje in radovednost. Robot se lahko premika v vse smeri, proizvaja svetlobne in zvočne efekte in je povezljiv z uradno Clementoni aplikacijo, ki omogoča še veliko različnih načinov igre. Deluje na baterije 4x 1,5 V AA/LR6 (niso priložene).

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja