ELEKTRONSKA VARUŠKA AVENT VIDEO

Philips Avent SCD841 vam vedno omogoča varno in zasebno povezavo z otrokom. Otrokov glas slišite v zvoku popolne kakovosti, sliko otroka pa lahko podnevi in ponoči jasno spremljate na 3,5-palčnem LCD-zaslonu. Redna cena je 219,99 €. Akcijska cena je 175,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Philips Avent SCD841 vam vedno omogoča varno in zasebno povezavo z otrokom. Otrokov glas slišite v zvoku popolne kakovosti, sliko otroka pa lahko podnevi in ponoči jasno spremljate na 3,5-palčnem LCD-zaslonu.

 

Zasebna in varna povezava Zasebna in varna povezava s prilagodljivo tehnologijo FHSS 8,9 cm zaslon visoke ločljivosti s kristalno jasno nočno sliko. Svojega otroka boste vedno slišali s kristalno čistim zvokom. Energijsko varčni način ECO z indikatorjem povezave.

 

Svoboda, prilagodljivost, udobje in tolaženje. Doseg do 300 metrov. Dolg čas delovanja za nočno spremljanje Pomirjujoča nočna lučka in uspavanke pomirijo malčka. Oddaljeno se pogovarjajte z dojenčkom. Vibracijski način za tišja opozorila Izberite najboljšo stopnjo zvoka za vašo okolico. Zanesljivost in pomirjenost Z LED-opozorili ste lahko prepričani, da je povezava vzpostavljena. Nadzorujte temperaturo v otroški sobi.

 

Edinstveno združevanje slušalke za popolnoma zasebno in varno povezavo z otrokom. Nova prilagodljiva tehnologija FHSS (Frequency Hopping Spread Spectrum) zagotavlja najnižjo stopnjo motenj. Otroka podnevi in ponoči opazujte s kristalno jasno infrardečo nočno sliko, ki se v temi samodejno vklopi. Otroka med spanjem opazujte na zelo velikem 8,9 cm barvnem zaslonu visoke ločljivosti. Z 2-kratno digitalno povečavo in obračanjem vedno vidite, kaj otrok počne. Vklopite način ECO, da zmanjšate porabo energije, kadar je v otroški sobi vse mirno. Edinstveni indikator povezave hkrati označuje, da ste povezani z otrokom. V načinu ECO je prenos zvoka/slike izklopljen, enoti pa se povežeta samo, ko se otrok oglasi. Doseg v zaprtih prostorih do 50 metrov*, doseg na prostem do 300 metrov*.

 

Nemirnega dojenčka ne pomiri nič bolj kot nežna uspavanka. Iz katerega koli prostora svojega doma lahko izberete eno od 5 sproščujočih melodij in vklopite nočno lučko, da otroku pomagate, da bo brez truda in hitro zaspal. Prilagodite nastavitve opozorila, da vas starševska enota opozarja s tihim in nežnim vibriranjem. Včasih otrok potrebuje le pomirjajoč zvok vašega glasu. Z enim klikom te bistvene funkcije se lahko povežete z otrokom iz vsakega prostora v vašem domu.

 

Temperaturni senzor s prilagodljivim opozorilom vam omogoča, da spremljate temperaturo v otroški sobi. Dojenček ne more nadzorovati svoje telesne temperature tako dobro kot vi, zato ga že najmanjša temperaturna sprememba lahko vznemiri. Temperaturni senzor s prilagodljivim opozorilom vas bo s pomočjo digitalnega prikaza na starševski enoti nemudoma opozoril na vsako spremembo temperature v otroški sobi.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

  •  

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja