AVTOSEDEŽ FREEON ADVANCE BLACK 9-36KG

Ko sta udobje in varnost na prvem mestu – FreeOn Advance.

Avtosedež Advance združuje udobje in varnost, da bodo vaše poti vedno vesele in razigrane. Z enostavnim 5-točkovnim sistemom pripenjanja otroka v avto in možnostjo enoročnega nastavljanja naslona za glavo v 9 različnih položajev bodo začetki vaših poti vedno hitri in brez nepotrebne jeze. Redna cena je 219,99 €. Akcijska cena je 188,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Ko sta udobje in varnost na prvem mestu – FreeOn Advance

Avtosedež Advance združuje udobje in varnost, da bodo vaše poti vedno vesele in razigrane. Z enostavnim 5-točkovnim sistemom pripenjanja otroka v avto in možnostjo enoročnega nastavljanja naslona za glavo v 9 različnih položajev bodo začetki vaših poti vedno hitri in brez nepotrebne jeze.

“SPS” oziroma bočna zaščita in enostavno nameščanje v vozilo s pomočjo isofix vodil omogočajo hitro, a varno uporabo avtosedeža. Zaradi spominske pene je avtosedež Advance še posebej udoben za sedenje, hkrati pa ima možnost 12° naklona, ki otroku na dolgih poteh omogoča prijeten počitek oziroma spanje.

Zaradi dvojne L oblike ogrodja je sedež izjemno stabilen in posledično tudi bolj varen. Prevleko sedeža je mogoče v celoti odstraniti, varnostni pas pa shraniti v prostor na hrbtni strani sedeža. Kvalitetnega in varnega avto sedeža ne opredeljujejo le splošni varnostni standardi, temveč malenkosti, ki nam omogočajo, da otroka maksimalno zaščitimo, a mu hkrati nudimo potrebno udobje in svobodo giba.

 

Skupina I, II, III (od 9 do 36 kg),
SPS bočna zaščita,
Isofix sistem pripenjanja,
tretje sidrišče Top Tether,
Spominska pena za izjemno udobje,
možnost 12° naklona,
odstranljiva prevleka,
testiran po standardu ECE R44/04,
5-točkovni sistem zapenjanja,
9 položajev naslona za glavo.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja