VGRADNA PEČICA ELECTROLUX EOE8P31V

Pričakujte odlične rezultate iz pečice 800 AssistedCooking s tipalom za jedi. Tipalo nadzira temperaturo jedra jedi in nudi možnost določanja zapečenosti. Celo izklopi se, ko je obrok pripravljen. Zdaj lahko vsakokrat postrežete popolne račje prsi. Redna cena je 849,00 €. Akcijska cena je 549,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

AssistedCooking je podobno, kot bi imel osebnega sous kuharja. Izberite hrano, ki jo boste pripravljali, pečica pa bo za vas nastavila pravi program in čas – s hitrejšim predgrevanjem. Nastavitve lahko celo shranite po svojem okusu.

Zahvaljujoč tipalu za jedi lahko vsakokrat dosežete popolne rezultate. Omogoča vam nadzorovati postopek pečenja z merjenjem temperature jedra hrane. Opomni vas celo, ko se hrana speče na želeno temperaturo, in ustavi pečenje.

S pomočjo LCD zaslona in pomoči pri kuhanju lahko ustvarite izjemno okusne obroke. Izberite hrano, pečica pa bo izbrala primerno temperaturo in čas pečenja. Enostavno je tudi prilagoditi nastavitve vašim željam. Zagotavljamo vam izjemne rezultate.

Ohranjanje pečice kot nove ni težko z našo pametno funkcijo pirolitičnega čiščenja. Ta sistem samodejnega čiščenja segreje pečico do temperature, ki spremeni ostanke maščobe in druge ostanke v pepel. To pomeni, da morate dno samo obrisati. Niti enega dneva več ne boste porabili za drgnjenje.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Čiščenje pečice piroliza
Uporabna prostornina notranjosti (l) 72
Razred energijske učinkovitosti A+
Razpon temperature 30°C - 300°C
Glasnost dB(A) 45
Zunanje mere (VxŠxG) v mm 594x596x569
Vključeni dodatki enonivojska izvlečna vodila, variabilna

 

Razpoložljivi serviserji

 

SERVIS - NAZIV TELEFON NASLOV
IVAN PIRŠ s.p. +386 (0)41 910 407 KRISTAN VRH 47,3241 PODPLAT

Način plačila in pogoji poslovanja