PRALNI STROJ GORENJE WA866

Gorenje pralni stroj WA866 se uvršča v energijski razred B. Ima zmogljivost 8 kg. Opremljen je z LED prikazovalnikom, funkcijo zamika pranja, samočistilnim programom in otroško zaščito. Izbirate lahko med 14 programi. Redna cena je 579,99 €. Akcijska cena je 449,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Vrhunska zmogljivost
Gorenje pralni stroj WA866 se uvršča v energijski razred B in ima zmogljivost pranja 8 kg. Prostornina bobna znaša kar 64 litrov. S svojimi 14 programi zagotavlja odlično nego za vse vrste tkanin. Vse programe lahko ponastavite po svojih željah. Njegova posebnost je program AutoWash, ki samodejno izbere trajanje pranja in število izpiranj glede na količino oblačil. Sistem DoseAid pa vam bo v veliko pomoč pri iskanju optimalne količine detergenta.

Unikatna oblika bobna
Gorenje pralni stroj WA866 prinaša posebno obliko bobna WaveActive. Boben ima posebno obliko valov in v kombinaciji s 3D rebri zmehča vlakna. Oblačila bodo tako popolnoma čista z malo gubami. Pralni stroj pa ni prijazen le do vaših oblačil, ampak tudi do vas in vaših ušes. Po zaslugi sistema SoftSound vam bodo informacije o funkcijah in programih podali nežni toni in ne nadležno piskanje.

Pralni stroj je opremljen tudi s funkcijo prednastavitve začetka pranja StartDelay. Za lažje upravljanje so pri Gorenju pralni stroj opremili z LED prikazovalnikom

Dolgotrajna kakovost
Pri Gorenju so poskrbeli tudi za enostavno polnjenje in praznjenje bobna. Pralni stroj WA866 prinaša možnost odpiranja vrat za kar 180 stopinj. Narejena iz umetne mase brez vijakov zagotavljajo stabilnost in preprečujejo nadležno škripanje. Za daljše delovanje stroja bo poskrbljeno s samočistilnim sistemom SterilTub, ki bo učinkovito uničil vse bakterije. Za dodatno varnost bo poskrbela otroška zaščita. Opremljen z Inverter PowerDrive motorjem vam pralni stroj zagotavlja izjemno učinkovitost in daljšo življenjsko dobo.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Zmogljivost stroja 1-8kg
Prostornina bobna 64 l
Vrsta prikazovalnika LED prikazovalnik
Dimenzije (VxŠxG)  85 × 60 × 54,5 cm
Barva bela
Število obratov centrifuge 1600 obr./min
Energijski razred
B
Glasnost pranja 53 dB
Glasnost ožemanja 77 dB
Poraba vode 38 l/cikel
Poraba energije 53 kWh/100 ciklov

 

Razpoložljivi serviserji

SERVIS - NAZIV TELEFON NASLOV E-MAIL
GORENJE SERVIS d.o.o. +386 (0)3 899 7000 NI NASLOVA - VSE SE UREJA PREKO: https://si.gorenje.com/podpora/servis kc.servis.slo@gorenje.com

Način plačila in pogoji poslovanja