PARNI LIKALNIK PHILIPS GC362/80

Ročni parni likalnik Philips GC362/80 je kompaktna in učinkovita rešitev za glajenje gub na različnih tkaninah. Ponaša se z ogrevalno ploščo SmartFlow in je primeren tako za navpično, kot tudi za vodoravno likanje. Redna cena je 199,99 €. Akcijska cena je 74,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Ročni parni likalnik Philips GC362/80 Steam&Go zagotavlja enostavno parno likanje z ogrevalno ploščo SmartFlow. Odličen je za navpično in vodoravno likanje različnih tkanin ali pa za osvežitev oblačil. Zahvaljujoč lahki in kompaktni zasnovi ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.

Priloženo ima priročno torbico za shranjevanje. Odporna je na toploto in idealna za potovanja. Pri osveževanju oblačil z vročo paro uničite do 99,9 % bakterij in odstranite neprijetne vonjave. Na ta način prihranite čas in denar na račun manj pogostega pranja oblačil.

Navpično in vodoravno likanje
Ročni parni likalnik je primeren za vodoravno in navpično likanje oblačil. Neprekinjen izpust pare v obeh položajih bo poskrbel za profesionalne rezultate.

Plošča SmartFlow
Ogrevana plošča SmartFlow se ogreje na optimalno temperaturo, ki je varna za vse vrste tkanin, poleg tega pa preprečuje vodne madeže na oblačilih.

Neprekinjen izpust pare
Električna črpalka bo poskrbela za samodejni neprekinjeni izpust pare, s pomočjo katere boste hitro in enostavno zgladili tudi najbolj trdovratne gube.

Krtača za goste tkanine
Posebna krtača odpre vlakna in omogoči prodor pare v globine tkanine. Odlična je za likanje jaken in plaščev ter drugih debelejših oblačil.
Brez likalne deske

Za likanje z ročnim parnim likalnikom ne potrebujete likalne deske. Uporabljate ga lahko na visečih oblačilih.

 

Barva črna/zlata
Moč 1300 W
Neprekinjen izpust pare do 24 g/min
Krtača za debele tkanine da
Navpično likanje da
Napetost 220–240 V
Prostornina rezervoarja za vodo 70 ml
Svetlobni indikator da
Dolžina priključnega kabla 2,5 m
Čas segrevanja do 1 min

 

Razpoložljivi serviserji

SERVIS - NAZIV TELEFON NASLOV E-MAIL
ELTUS PLUS d.o.o. +386 (0) 1 2000 290 Tbilisijska ulica 59, 1000 Ljubljana info@eltus.si

Način plačila in pogoji poslovanja