KOMBINIRANI HLADILNIK/ZAMRZOVALNIK GORENJE NRK6202ES4

Gorenje kombinirani hladilnik NRK6202ES4 ima 235 litrov prostornine hladilnega dela in 96 litrov prostornine zamrzovalnega dela. Uvršča se v energijski razred E. Redna cena je 669,99 €. Akcijska cena je 469,00€. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Gorenje prostostoječi kombinirani hladilnik energijskega razreda E se ponaša s skupno uporabno prostornino 331 litrov, ki je razdeljena na 235 litre hladilnega in 96 litrov zamrzovalnega dela. V notranjosti hladilnika boste našli 5 steklenih polic, predal za sadje in zelenjavo ter odlagalne posode na vratih. V zamrzovalnem delu so 3 predali.

Hladilnik se ponaša z izredno tihim delovanjem, saj deluje z glasnostjo 38 dB. Omogoča enostavno čiščenje in deluje z majhno porabo energije. V primeru daljše odsotnosti vam funkcija EcoMode omogoča, da hladilnik nastavite v varčevalni način. S tem boste prihranili na energiji, vaša živila pa bodo še vedno varno shranjena.

Tehnologija AdaptTech z inteligentnim sistemom pomnjenja skrbi za preprečevanje nenadnega dviga temperature v notranjosti hladilnika zaradi pogostega odpiranja vrat. Omenjena tehnologija v prvem tednu uporabe spremlja pogostost odpiranja vrat. Na ta način sistem zazna, kdaj so vrata najpogosteje odprta in malo pred tem časom dodatno zniža temperaturo v notranjosti za 1–2 °C, s čimer preprečuje dvigovanje temperature ter temperaturna nihanja.

Hladilniki z zamrzovalnikom IonGeneration se ponašajo z naprednim sistemom MultiFlow 360°, s katerim uravnavajo pretok zraka, vlažnost ter temperaturo ter tako ustvarjajo idealne pogoje za vso vašo svežo hrano. Štirinajst prezračevalnih rež skrbi, da se na vsaki polici ohrani enakomerna temperatura in da hrana v hladilniku ne more zmrzniti.

IonAir zrak v hladilniku ves čas oskrbuje z anioni, ki čistijo zrak, ga bogatijo s kisikom in izjemno blagodejno vplivajo na živila ter znatno podaljšajo njihovo svežino, hrustljavost in hranilno vrednost.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

Energijski razred E
Dimenzije (Š x V x G) 60 × 200 × 59,2 cm
Material vrat jeklena pločevina
Barva siva
Klimatski razred SN, N, ST, T
Skupna prostornina 331 l
Prostornina hladilnega dela 235 l
Prostornina zamrzovalnega dela 96 l
Zmogljivost zamrzovanja 12 kg/24 h
Zaslon LED
Število polic (hladilni del) 5
Število predalov (zamrzovalni del) 3
Osvetlitev hladilnega dela LED trak na stropu
Glasnost 38 dB
Teža 61,5 kg

Razpoložljivi serviserji

SERVIS - NAZIV TELEFON NASLOV E-MAIL
GORENJE SERVIS d.o.o. +386 (0)3 899 7000 NI NASLOVA - VSE SE UREJA PREKO: https://si.gorenje.com/podpora/servis kc.servis.slo@gorenje.com

Način plačila in pogoji poslovanja