ZVOČNIK BREZŽIČNI SONY XP500

Pozornost pritegne s svojo kul zabavno zasnovo s svetlobnimi diodami in izjemno močnim zvokom s prostorskim učinkom in izjemno glasbeno zmogljivostjo – sodobni zvočnik za zabave Bluetooth Sony SRS-XP500 maksimalno poveča zabavo. Glasbo predvaja tudi z USB naprav in ima 2 USB vhoda za polnjenje. Ima karaoke funkcijo, nanj je mogoče priključiti kitaro, z enim polnjenjem zdrži do 20 ur. Glasbene navdušence bo razveselil s funkcijo MAXX BASS in načinom LIVE SOUND. Redna cena je 349,99 €. Akcijska cena je 279,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Zaživite polno življenje, priredite zabavo doma, večjo, kot jo poznate iz ameriških filmov – z zabavnim zvočnikom Sony SRS-XP500 bo to povsem enostavno. Naprava se ponaša s karaoke funkcijo za zabavno petje s prijatelji in udeleženci zabave ter vam celo omogoča povezavo kitare, da lahko pokažete svoje kitarske veščine. Vgrajene svetleče diode bodo poskrbele za popolno zabavno vzdušje, zaradi katerega se boste počutili kot v glasbenem klubu. Izbirate lahko med celo vrsto svetlobnih načinov.

Trdno ohišje zvočnika Sony SRS-XP500 ima spredaj dva 5 cm visokotonca, zadaj dva 14 cm bas pretvornika. Ti visokokakovostni zvočniki oddajajo zvok v popolni zvočni jasnosti in s prostorskim učinkom. X-Balanced Speaker Unit je opremljen z nekrožno membrano z večjo površino, zato lahko ustvari še bogatejši in jasnejši zvok ne glede na zvrst glasbe, ki jo poslušate. Za močnejše base je na voljo funkcija MAXX BASS, način LIVE SOUND pa zagotavlja, da bo glasba zvenela kot na koncertu v živo.

Organiziranja zabav na prostem ne ovira ničesar – zvočnik Sony SRS-XP500 je za te namene trpežne zasnove in je vodoodporen po standardu IPX4, zato mu ne bo škodoval niti rahel dež Vgrajen ročaj vam olajša prenašanje. Vgrajena je visoko zmogljiva baterija z delovanje do 20 ur na eo polnjenje. Funkcija hitrega polnjenja omogoča uporabo zvočnika še 80 minut po samo 10 minutah polnjenja. Funkcija za skrb za baterijo pomaga zaščititi baterijo pred prekomernim polnjenjem in jo dalj časa ohranja v brezhibnem stanju.

Pametni telefon, tablični računalnik, prenosni računalnik ali drug glasbeni vir lahko prek zvočnika Sony SRS-XP500 povežete prek brezžične tehnologije Bluetooth z razponom signala 10 m. Na voljo si tudi vrata USB za predvajanje glasba z bliskovnega pogona USB in dva USB vhoda za polnjenje povezanih naprav. S Party Connect funckijo lahko zvočnik brezžično seznanite z 99 drugimi združljivimi enotami za še bolj intenziven zvok, osvetlitev in glasnost. Napravo lahko upravljate prek mobilne aplikacije Sony Music Center, druge zabavne funkcije pa omogoča aplikacija Fiestable.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Vodoodpornost Da
Bluetooth Da
Bluetooth profili in kodeki
SBC, AAC, LDAC
NFC Ne
Pretvorniki
2× 5 cm visok + 2× 14 cm bas
Skupna raba domačega omrežja (DLNA) Ne
WiFi Ne
AirPlay Ne
Internetni radijski sprejemniki Ne
USB vhod Da
Reža za pomnilniško kartico Ne
FM sprejemnik Ne
LAN (Ethernet) Ne
Stereo mini konektor (vhod) Da
Vhod za mikrofon Da
Širina 27,5 cm
Višina 57,2 cm
Globina 29,5 cm
Teža 11,2 kg
Napajanje
Notranje polnjenje
Polnilna baterija Da
Čas delovanja 20 ur
Hitro polnjenje
Da, v 10 minutah za 80 minut delovanja

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja