BREZŽIČNE SLUŠALKE SONY WH-CH710N

Nič več hrupa z ulice, ki bi vplival na kakovost zvoka glasbe, ki jo poslušate, zahvaljujoč AINC tehnologiji zatiranja hrupa iz okolice, ki jo imajo moderne Bluetooth slušalke z NFC Sony WH-CH710N, med drugim so opremljene s prostoročnim mikrofonom in podpirajo glasovni nadzor. Igrajo z odličnim zvokom, zahvaljujoč 30 mm gonilnikom do 35 ur z enim polnjenjem. Redna cena je 149,99 €. Akcijska cena je 99,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

WH-CH710N

  • brezžična Bluetooth tehnologija
  • NFC brezžično seznanjanje
  • možnost priključitve klasičnega zvočnega kabla
  • AiNC tehnologija za aktivno odstranjevanje hrupa iz okolice
  • vgrajen mikrofon za prostoročne klice
  • vgrajena baterija z življenjsko dobo 35 ur z enim polnjenjem
  • funkcija hitrega polnjenja

Če želite glasbo slišati v kristalno čistem zvoku v slušalkah, tudi ko se sprehajate po hrupni ulici, vas bodo očarale Sony WH-CH710N slušalke, ki jih odlikuje AINC funkcija inteligentnega odpravljanja hrupa v okolju. Model deluje s tehnologijo dveh mikrofonov, usmerjenih proti sprednji strani, ki tako zajame več zvokov iz okolice in jih spretno filtrira.

Na konstrukciji elegantnih in zelo stilskih slušalk Sony WH-CH710N boste našli klasično tipko za nastavitev predvajanja glasbe ali na primer za aktiviranje glasovnega asistenta v mobilnem telefonu. Zahvaljujoč glasovni pomoči boste v celoti uživali v udobnem nadzoru z lastnim glasom – samo izgovorite ukaz, na primer, da spremenite skladbo in slušalke bodo začele predvajati želeno glasbo, ne da bi se jih dotaknili.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Konstrukcija zaprte
Način namestitve
čez uho (krožno)
Aktivno zatiranje hrupa
Način povezave brezžične
Bluetooth
Doseg 10 m
Gonilniki 30 mm
NFC
Mikrofon
Nadzor glasnosti
Tip konektorja 3,5 mm Jack
Napajanje polnilna baterija
Čas predvajanja 35 ure
Hitro polnjenje
✓, 10 min za 1 uro delovanja

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja