VISOKOZMOGLJIV ZVOČNI SISTEM SONY V13

Visokozmogljiv zvočni sistem V13 s tehnologijo BLUETOOTH®. Luč v zvočniku v prostor pošilja valove večbarvne razsvetljave. Redna cena je 299,99 €. Akcijska cena je 199,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi In kartice Diners Club Tuš. 

Ohišje zvočnikov Sony MHC-V13 je primerno za dva močna visokotonca in 10 cm nizkotonec. Visokotonski zvočniki so obrnjeni navzgor in se nahajajo na sprednji strani zvočne enote, zato je zvok optimalno razpršen v vse kote prostora. Za izredno globoke nizke tone bo poskrbel JET BASS BOOSTER – nizki toni so tako močni, da jih ne samo slišite, ampak jih tudi občutite.

Zabava udeležencev zabave za zvočnik Sony MHC-V13 ni težka. Naprava vam omogoča, da priklopite ne samo kitaro, temveč tudi mikrofon, da zaženete karaoke zabavo. Zahvaljujoč uvrstitvi Karaoke v mobilni aplikaciji Fiestable lahko celo začnete tekmovanje za kralja in kraljico karaoke. Aplikacija je odlična tudi v tem, da vsakemu gostu omogoča, da ustvari seznam predvajanja in ji prek WiFi doda svoje najljubše pesmi.


Na kaj predvajati glasbo Na voljo boste imeli zares veliko možnosti. Zvočnik Sony MHC-V13 ima tehnologijo Bluetooth za brezžično pretakanje glasbe iz mobilnega telefona. Opremljen je tudi z USB vrati in AUX In vhodom. Odličen je tudi CD pogon, zato lahko vanj enostavno vrtite svojo zbirko kompaktnih diskov. Zahvaljujoč FM sprejemniku lahko poslušate tudi FM radijske postaje.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

Vodoodpornost Ne
Bluetooth Da
Profili in kodeki Bluetooth
LDAC, AVRCP 1.3, AAC, SPP, A2DP
NFC Ne
Pretvorniki
2× 50 mm visok + 200 mm nizkotonec
Skupna raba domačega omrežja (DLNA) Ne
AirPlay Ne
Internetni radijski sprejemniki Ne
Glasbeni formati za predvajanje MP3
USB vhod Da
Reža za pomnilniško kartico Ne
FM sprejemnik Da
LAN (Ethernet) Ne
Avdio vhod Da
Mikrofon Da
Širina 33,3 cm
Višina 60 cm
Globina 29,9 cm
Teža 8,1 kg
Napajanje
Iz električnega omrežja, poraba 0,5 W
Polnilna baterija Ne

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja