SONY BLUETOOTH ZVOČNIK SRSXB23

Prenosen Bluetooh zvočnik Sony SRS-XB23 je idealen sopotnik za na pot, z zaščito IP67 je vodoodporen, odporen na prah in zelo odporen na udarce. Za eno polnjenje zdrži do 12 ur, če imate radi močne base, vam funkcija EXTRA BASS servira energične in poln zvok globokih tonov. Redna cena je 119,99 €. Akcijska cena je 79,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Na novo razvita enota zvočnika X-Balanced Speaker Unit je opremljena z membrano, ki za razliko od običajnih konstrukcij nima okrogle oblike. Zahvaljujoč temu je njegova površina povečana na največje možno in tako prispeva k povečanju zvočnega tlaka za ostrejše base. Hkrati pa omejuje amplitudo nihanja gonilnika – rezultat je manj popačenja zvoka. Nova asimetrična zasnova enote z optimiziranim ravnotežjem podpira jasnejši zvočni izraz in razširitev akustične scene.

Zaradi funkcije EXTRA BASS lahko uživate v močnem in polnem zvoku z bogato obarvanimi nizkimi basi. Dva pasivna oddajnika, skupaj s širokopasovnimi zvočniki, izboljšujeta nizke tone, zaradi česar so basi zvočnika Sony SRS-XB23 še bolj impresivni in močni. Zmogljivost nizkih tonov zagotavlja tudi optimizirana namestitev pasivnih oddajnikov na straneh zvočnika. Celična membrana s stožčasto sljubo s slojem proti prahu prispeva k boljšemu zvoku.

Zvočnik z enim polnjenjem prenese do 12 ur brezžične glasbe, v načinu EXTRA BASS pa 10. Ni nevarnosti, da kdo od gostov na vaši zabavi ne bo slišal njegovega močnega zvoka – večje zabave bo rešila funkcija Party Connect – združi do 100 združljivih brezžičnih zvočnikov in glasbo sinhronizira v en ritem.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

Vodoodpornost Da
Bluetooth Da
Bluetooth profili in kodeki A2DP/AVRCP/HSP/HFP/SPP s kodeki SBC, AAC, LDAC
NFC Ne
Frekvenčni razpon od 20 Hz
Frekvenčni razpon do 20000 Hz
Avdio vhod Da
Mikrofon Da
Širina 3,8 cm
Višina 21,8 cm
Globina 3,8 cm
Teža 0,58 kg
Napajanje USB-C
Čas za predvajanje 12 ur

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja