Počivalnik s Shiatsu masažo Medisana RS 650

Nov in inovativen masažni stol Lounge Chair RS 650 v elegantni obliki Egg Chair nudi maksimalno udobje sedenja in hkrati predstavlja filigranski kos nakita za ljubitelje oblikovanja.S svojim elegantnim in klasičnim dizajnom masažni stol iz masažnih stolov Relax skupina izdelkov se harmonično ugnezdi v koncept vsakogar Living in ponuja resnično dodano vrednost v vaši dnevni sobi. Redna cena je 1249,00 €. Akcijska cena je 999,00 €. akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Nov in inovativen masažni stol Lounge Chair RS 650 v elegantni obliki Egg Chair nudi maksimalno udobje sedenja in hkrati predstavlja filigranski kos nakita za ljubitelje oblikovanja.S svojim elegantnim in klasičnim dizajnom masažni stol iz masažnih stolov Relax skupina izdelkov se harmonično ugnezdi v koncept vsakogar Living in ponuja resnično dodano vrednost v vaši dnevni sobi. Masažni stol iz medisane ne navdušuje le s svojim videzom, temveč tudi s svojimi progresivnimi in vsestranskimi funkcijami: vsestranski aparat ponuja šest različnih aplikacij, ki vključujejo učinkovito masažo gnetenja, aktivirajočo masažo s tapkanjem, tradicionalno masažo Shiatsu, globoko učinkovit valj. masaža, dinamična masaža s ploskanjem in klasična švedska masaža. Zagotovo je prava aplikacija za vsakega ljubitelja masaže! Zahvaljujoč različni uporabi je masažni stol pravi vsestranski, ko gre za elegantne dodatke za dom z inovativnimi funkcijami.

 

Visoko udobje sedenja

Vgrajen USB priključek za polnjenje

6 različnih vrst masaže v avtomatskem zaporedju programov

Gnetenje, tapkanje, shiatsu, valjanje, ploskanje in švedska masaža

Izbirna masažna cona (cel, zgornji in spodnji del hrbta)

Izberete lahko 3 stopnje intenzivnosti

Masažni stol ima privlačen sodoben dizajn

Samodejni izklop funkcije masaže po 15 minutah

 

Priporočena višina: 165-190 cm

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja