Garantirano najcenejši

Preverjamo

Preverili smo, katere izdelke imate najraje in se odločili, da vam jih v določenem obdobju ponudimo po GARANTIRANO NAJNIŽJI ceni. Zato boste v promocijski akciji Zvezde tedna našli preverjene izdelke, ki s svojo vrhunsko kakovostjo, ugodno ceno in popolno svežino odražajo naše poslanstvo: ponuditi najboljše po najnižjih cenah.

Primerjamo

Da boste 100% prepričani, da so vaši priljubljeni izdelki v Tušu garantirano najcenejši, smo natančno prečesali, pregledali in primerjali trgovsko ponudbo v Sparu, Mercatorju, Hoferju in Lidlu. Pri tem nam je pomagalo priznano svetovalno podjetje ActionFOCUS in skupaj smo sestavili neprekosljivo kombinacijo odličnosti in ugodnosti.

Vrnemo razliko

Če kje drugje isti izdelek v akciji najdete po ugodnejši ceni, vam razliko vrnemo. Zato si dobro zapomnite ceno Tuševih izdelkov, označenih z GARANTIRANO NAJCENEJŠI. Če boste kje našli isti izdelek po nižji ceni, nam prinesite dokazilo, saj vam bomo razliko vrnili in ji prišteli še 1 cent. V vsakem primeru boste na boljšem.

Zagotavljamo

Ker želimo, da trgovine Tuš zapustite zadovoljni, bomo kmalu za vas pripravili nove Tuševe zvezde ter vas razvajali z odlično ponudbo in ugodnimi cenami tudi v prihodnje. Tako se boste pridružili številnim kupcem, ki že dolgo prisegajo na našo kakovost - kakovost, ki jo zagotavljamo brez kompromisov.

Kako preverite izdelek?

  • Akcijske cene z oznako »Garantirano najcenejši« veljajo na osnovi pregleda v Action Focusu, opravljenega na določen dan za določeno obdobje. Preverjamo in primerjamo jih z akcijskimi cenami istih izdelkov (veljajo iste EAN kode) v trgovinah Spar, Mercator, Lidl in Hofer.
  • V primerjavi so upoštevane akcijske cene navedenih trgovcev na slovenskem trgu. Iz primerjave so izvzeti izdelki v odprodajah in na razprodajah ter izdelki, kupljeni s kuponi.
  • V primeru, da boste v kateri od trgovin Spar, Mercator, Hofer ali Lidl v obdobju trajanja aktivnosti kupili isti izdelek po nižji akcijski ceni kot v trgovinah ali franšizah Tuš, nam lahko še 2 dni po izteku veljavnosti akcije prinesete dokazilo (račun, fotografijo, letak) o nižji akcijski ceni v tem obdobju.
  • Obrazec za vračilo izpolnite SPODAJ ali na prodajnem mestu. Vračilo boste prejeli najkasneje v 3 delovnih dneh od datuma vloženega obrazca.
  • Razliko vam bomo vrnili na vašo Tuš klub kartico in ji prišteli še 1 cent.
  • Vračilo razlike akcijske cene ne velja za izdelke v odprodaji in razprodaji, za izdelke, kupljene s kuponi in za dokazila, ki jih predložite po izteku veljavnega datuma akcije.